De ponyclub 

Buiten een pension en handel stal heeft stal ons plekske ook nog vele andere leuke activiteiten! 

           Lessen 

Bij ons op stal worden er ook lessen gegeven, dit zijn hele diverse lessen. Dit verdeelden we onder in 3  categorieën namelijk: pony lessen, dressuur lessen  en springlessen 


De ponylessen 

Wat doen we tijdens de ponylessen? Tijdens de ponylessen staat het plezier van de ruitertjes op 1, tijdens de lessen zullen we dus diverse en leuke dingen doen. We hebben super lieve pony’s staan die hier graag aan mee werken. De lessen zijn een half 1 een op een, dus al de aandacht gaat naar de ruiter. Hierdoor valt er veel te leren op een leuke manier.

Dressuur lessen

De dressuur lessen zijn geschikt voor jong en oud, tijdens deze lessen stellen we het doel op het verbeteren van ruiter aan paard. Dit zal op een positieve en enthousiaste manier gedaan worden . Deze lessen worden ook een op een geven zodat er goed gefocust word een persoon. 


Spring lessen 

Natuurlijk niet te vergeten hebben we ook de mogelijkheid tot springlessen, deze lessen zijn ook voor jong en oud. We zorgen dat de lessen positief en leuk verlopen. Net als bij de andere lessen worden deze een op een geven. De lessen zullen ongeveer een uurtje duren. 

Meer info: +31682182127

Ponydagen 

Buiten de lessen om organiseren we ook super leuke pony dagen. Dit zijn dag die helemaal in het teken staan van de paarden en de pony’s. Op deze dagen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd, dit kan bijvoorbeeld zijn spelletjes met of en de paarden, pimp my pony, een rijlesje etc. Al met al alleen maat leuke dingen! Datums voor deze super leuke ponydagen zullen later volgen. 

       Wedstrijden

We organiseren ook graag af een toe ene gezellige onderlinge wedstrijd, hier kan je met elke niveau en leeftijd aan mee doen. Ookal is het een onderlinge wedstrijd, wij proberen het een echt wedstrijd gevoel te geven.  We zorgen er voor een fijne jury die mooie protocollen opmaakt, en natuurlijk de prijsjes voor de winnaars. Datums hiervoor zullen later komen. 


Tarieven lijst 

Pony lessen: € 15,- per half uur 
Dressuur lessen: €  15,- per half uur
Springlessen: €  30,- per uur 
Ponydagen: € 17,50 per dag 
Wedstrijden: € 10,-